هشدار وزارت بهداشت در مورد مواد غذایی قاچاق



به نقل از یوبیک آنلاین، عبدالعظیم بهفر گفت: طبق اعلام این سازمان، محصولات غذایی قاچاق به دلیل عدم ثبت رسمی در سیستم های نظارتی کشور، عدم نظارت بر مراحل تولید و اطلاعات ناکافی در مورد تولید، برای مصرف انسان مناسب نیستند. تاریخ، تاریخ انقضا و شرایط حمل و نقل. هیچ آزمایش اضافی برای اثبات غیرقابل استفاده بودن این مواد وجود ندارد.

تسنیم در خبری نوشت: وی افزود: کالای قاچاق ماهیت نامعلومی دارد; معلوم نیست از کجا آمده، در چه شرایطی تولید شده و چگونه نگهداری یا حمل شده است، این موارد می تواند تهدیدی جدی برای سلامت جامعه باشد و نمی توان با چنین کالاهایی با مدارا برخورد کرد.

بهفر همچنین به مصوبه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اشاره کرد و اظهار داشت: بر اساس این مصوبه کالاهای قاچاق تنها در صورت ارائه مدارک لازم قابل بررسی و ارزیابی هستند، کالاهای فاقد سند به دلیل نامشخص بودن وضعیت سلامت، قابل بررسی و ارزیابی هستند. در این فرآیند گنجانده شده است. آنها نمی کنند

وی در ادامه تاکید کرد: اگر تنها 5 درصد کالای قاچاق تایید شود، سودجویان از این موضوع سوء استفاده کرده و 95 درصد دیگر را به عنوان کالای سالم به بازار عرضه می کنند که این امر نه تنها سلامت مصرف کنندگان را به خطر می اندازد، بلکه نظارت را ضعیف و اعتماد عمومی را کاهش می دهد. .

مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی در پایان خاطرنشان کرد: مبارزه با قاچاق کالا فرآیندی همیشگی است و نهادهای متولی به طور مستمر به ویژه در سطح عرضه با این پدیده برخورد می کنند. سازمان غذا و دارو همچنین از تمامی نهادهای مرتبط می خواهد که برای مدیریت بهتر این موضوع و کاهش هزینه های نگهداری و دفع، همکاری لازم را داشته باشند.

233217



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7216

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *