میوه ای که کلسترول بد خون را کاهش می دهد


به نقل از یوبیک آنلاین، در مطالعه ای که نتایج آن توسط مجله Cureus منتشر شد، کارشناسان بسیاری از مطالعات علمی انجام شده در مورد مصرف آووکادو و بیماری های قلبی عروقی را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند و دریافتند افرادی که به طور منظم آووکادو می خورند، کلسترول کمتری دارند و در مقایسه با افرادی که این کار را نمی کنند، هستند. کسانی که آووکادو نمی‌خوردند کمتر در معرض خطر بیماری‌های قلبی عروقی بودند.

به نقل از ایسنا، دکتر آنتونی آلتوبلی، رئیس مرکز پزشکی قلب و عروق بیمارستان رابرت وود جانسون به مطالعه دیگری اشاره می کند که نشان می دهد مصرف منظم آووکادو می تواند به سلامت قلب کمک کند. او می‌گوید: یک مطالعه مشاهده‌ای 30 ساله که در مجله انجمن قلب آمریکا منتشر شد، نشان داد افرادی که حداقل دو وعده آووکادو در هفته (معادل یک آووکادو کامل) می‌خورند، 16 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و 21 درصد قرار دارند. درصد کمتر خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر. کاهش یافت

دکتر آلتوبلی توضیح می دهد که برای استفاده بیشتر از این فواید، غذاهای حاوی چربی اشباع شده (مانند کره، پنیر و گوشت های فرآوری شده) را با غذاهای گیاهی مانند آووکادو که سرشار از چربی های مفید برای قلب هستند جایگزین کنید. این روش بهتر از اضافه کردن آووکادو به رژیم غذایی است.

میوه ای که کلسترول بد خون را کاهش می دهد

آووکادو منبع خوبی از چربی های اشباع نشده است

به گفته دکتر آلتوبلی، یکی از دلایل اصلی مفید بودن آووکادو برای سلامت قلب این است که این میوه سرشار از چربی های اشباع نشده چندگانه است. میشل روتنشتاین، متخصص تغذیه قلب و عروق نیز اضافه می کند که چربی های غیراشباع به تنظیم سطح کلسترول و کاهش التهاب کمک می کنند.

وی تاکید می کند که این چربی ها با چربی های اشباع شده که کلسترول بد (LDL) را بالا می برند متفاوت هستند. کلسترول بد با رسوب در دیواره رگ ها باعث باریک شدن رگ ها، محدود شدن جریان خون و افزایش خطر حمله قلبی، سکته مغزی و سایر مشکلات عروقی می شود.

آووکادو منبع خوبی از فیبر است

به نقل از ایندیپندنت، یکی دیگر از دلایل مفید بودن آووکادو برای سلامت قلب این است که سرشار از فیبر است. دکتر شارین مارک، متخصص قلب و عروق از فیلادلفیا، می گوید حدود 80 درصد آووکادو از فیبر تشکیل شده است.

فیبر علاوه بر فواید بسیاری برای سلامت روده، التهاب را کاهش می دهد و مواد زائد را از بین می برد و کلسترول را کاهش می دهد.

همچنین، به گفته دکتر آلتوبلی، فیبر محلول در دستگاه گوارش به طور خاص با کلسترول تعامل می کند و از ورود آن به جریان خون جلوگیری می کند که می تواند سطح کلی کلسترول و LDL را کاهش دهد. علاوه بر این، یک رژیم غذایی با فیبر بالا به تنظیم قند خون و کنترل وزن کمک می کند که هر دو برای کاهش خطر بیماری قلبی ضروری هستند.

میوه ای که کلسترول بد خون را کاهش می دهد

آووکادو سرشار از آنتی اکسیدان است

سومین دلیل اصلی که آووکادو برای سلامت قلب مفید است این است که منبع خوبی از آنتی اکسیدان است که به کاهش التهاب کمک می کند.

تحقیقات علمی نشان داده است که رژیم غذایی حاوی غذاهای غنی از آنتی اکسیدان به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی کمک می کند. تمام میوه ها و سبزیجات و برخی دیگر از غذاهای گیاهی مانند لوبیا و نخود نیز دارای آنتی اکسیدان هستند.

البته این تنها دلایل مفید بودن آووکادو برای سلامت قلب نیست. کارشناسان خاطرنشان می کنند که آووکادو همچنین حاوی لوتئین و پتاسیم است که مواد مغذی هستند که به سلامت قلب کمک می کنند.

میزان مصرف آووکادو

متخصصان می گویند خوردن هر روز آووکادو مشکلی ندارد، اما حتی خوردن آن چند بار در هفته کافی است و مانند هر غذای دیگری نباید از حد اعتدال خارج شود.

دکتر آلتوبلی توصیه می کند: اگر نمی خواهید آووکادو را به تنهایی بخورید، آن را به تخم مرغ یا سالاد اضافه کنید. البته، مهم است که سایر غذاهای غنی از مواد مغذی را نیز مصرف کنید. علاوه بر آووکادو، آجیل، روغن زیتون و ماهی های چرب مانند سالمون نیز حاوی چربی های غیراشباع سالم و سایر مواد مغذی هستند که به کنترل کلسترول و سلامت قلب کمک می کنند.

233236



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7264

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *