این غذا سرشار از ویتامین E است



به نقل از یوبیک آنلاین از مشرق نیوز، دکتر هانیه ناصری با اشاره به اینکه زیتون منبع غنی از ویتامین ها و مواد معدنی است که برخی از آن ها در فرآیند فرآوری به آن اضافه می شود، گفت: زیتون مانند بسیاری دیگر از غذاهای پرچرب گیاهی، منبع غنی ویتامین E است و یک آنتی اکسیدان بسیار قوی و مهم برای سلامتی است.

وی با بیان اینکه زیتون سیاه منبع خوبی از آهن است که در تسهیل اکسیژن رسانی به گلبول های قرمز و در نتیجه بهبود خون رسانی در بدن موثر است، افزود: مقادیر قابل توجهی مس در زیتون وجود دارد که یک ماده معدنی مورد نیاز است. توسط بدن در نظر گرفته می شود مقدار ناکافی مس در بدن می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش دهد.

این دکترای گیاهان دارویی خاطرنشان کرد: زیتون همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی کلسیم است که برای رشد استخوان ها، عضلات و بهبود عملکرد اعصاب مفید است.

ناصری به سدیم موجود در زیتون نیز اشاره کرد و ادامه داد: بسیاری از زیتون ها برای رفع تلخی و افزایش ماندگاری به مدت طولانی در آب نمک قرار می گیرند و همین امر باعث می شود که مقادیر قابل توجهی سدیم در آنها وجود داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه علاوه بر این مواد معدنی، یک سری ترکیبات گیاهی به ویژه آنتی اکسیدان های ضروری نیز در زیتون وجود دارد، گفت: از جمله این ترکیبات می توان به اولئوروپئین اشاره کرد که یکی از فراوان ترین آنتی اکسیدان های موجود در زیتون تازه و سبز است. . فواید بسیاری برای سلامتی دارد.

ناصری تصریح کرد: هیدروکسی تیروزول نیز از دیگر مواد موجود در زیتون است که یک آنتی اکسیدان بسیار قوی محسوب می شود. همچنین تریسول موجود در زیتون که بیشتر در روغن زیتون یافت می شود، یک آنتی اکسیدان بسیار مفید با پتانسیل ضد سرطانی است.

این دکترای طب طبیعی با اشاره به وجود اسید اولئانولیک در زیتون به عنوان یک آنتی اکسیدان مفید که می تواند از آسیب به کبد جلوگیری کند و التهاب را کاهش دهد، افزود: کوئرستین موجود در زیتون می تواند فشار خون را نیز کاهش داده و سلامت قلب را بهبود بخشد. برای بهبود

ناصری با بیان اینکه زیتون را می توان به صورت های مختلف همراه غذا یا به صورت روغن زیتون استفاده کرد، گفت: زیتون را می توان با آب انار یا رب انار و سبزیجاتی مانند نعناع، ​​پیازچه، جعفری و ادویه هایی مانند تخم گشنیز و پاپریکا مخلوط کرد. دارچینی مناسب و درمانی برای همراهی غذا می باشد.

233233



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7278

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *