آیا قند آناناس برای مبتلایان به دیابت مضر است؟



به نقل از یوبیک آنلاین، این میوه گرمسیری سرشار از ویتامین هایی مانند ویتامین C و بروملین نیز می باشد. آنزیمی که به هضم غذا کمک می کند و التهاب را کاهش می دهد. البته، با وجود اینکه آناناس دارای بروملین است، شواهد علمی کافی وجود ندارد که نشان دهد مستقیماً بر کاهش وزن تأثیر می گذارد.

به نقل از ایسنا، آناناس به دلیل کالری کم می تواند به کنترل وزن کمک کند، اما به طور کلی رژیم های غذایی مبتنی بر محدودیت کالری می تواند منجر به کمبود مواد مغذی و اختلالات خوردن شود و برای طولانی مدت توصیه نمی شود. همچنین باید توجه داشت که هیچ غذایی به تنهایی نمی تواند معجزه کند و آناناس به همراه یک رژیم غذایی متعادل حاوی سایر مواد مغذی ممکن است به روند کاهش وزن کمک کند.

کارشناسان می گویند در حالی که آناناس می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد، قند طبیعی آن ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت نگران کننده باشد، زیرا یک فنجان آناناس حدود 16 گرم قند دارد. برای افراد مبتلا به دیابت، مصرف متوسط ​​آناناس و ترکیب آن با غذاهای غنی از پروتئین یا فیبر می تواند به کاهش خطر افزایش ناگهانی قند خون کمک کند.

به نقل از ایندیپندنت، همچنین به این افراد توصیه می شود به جای آب آناناس یا آناناس خشک از آناناس تازه استفاده کنند که قند بیشتری دارند و می توانند به سرعت سطح گلوکز خون را افزایش دهند.

آناناس را می توان به اشکال مختلف از جمله تازه، آب میوه، خشک شده یا کنسرو شده مصرف کرد.

آناناس تازه مغذی ترین و آبرسان ترین شکل این میوه است. در حالی که آب آناناس قند بیشتری دارد و فاقد فیبر موجود در آناناس تازه است.

اگرچه آناناس خشک یک میان وعده محبوب و راحت است، اما اغلب قند و کالری بالایی دارد و مواد مغذی کمی دارد. آناناس کنسرو شده که در شربت های شیرین ذخیره می شود به میزان قابل توجهی کالری بیشتری دارد و انتخاب خوبی برای کاهش وزن نیست.

233236



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 8763

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *