نقل از کردن پایگاه اندیشه و فرهنگ مبلغاناین هیئت پس از انقلاب با استقبال گسترده مردم مواجه شد و این شور و شوق باعث شد تا بانیان هیئت اقدام به ساخت مسجد چند منظوره قاسم بن الحسن (ع) در زمینی به مساحت حدود 3 هزار متر مربع با امکانات ویژه کنند. نه تنها برای نوجوانان بلکه برای همه طبقات و همه نیازها.
انگیزه ساخت مسجد در کوالالامپور
همشهری نوشت: حوالی سال 70 فرهنگسرای چند منظوره مسجد قاسم بن الحسن شکل گرفت، اما این ایده از کجا آمد؟ «احسان شمسایی» مسئول مجتمع آموزشی مسجد قاسم بن الحسن(ع) توضیح می دهد: در سفر کاری که پدرم حسین شمسایی به مالزی داشت، مسجدی با چنین کاربری در شهر کوالالامپور و آنجا این ایده به ذهنشان خطور کرد که در کشور خودمان چنین سریالی را در محله نوجوانان اجرا کنیم تا جایی باشد. مرجع و پاتوق خانواده ها و فرزندانشان در همسایگی».
تشکیل مسجد قاسم بن الحسن
«شمسایی» درباره شکل گیری این مجموعه چندمنظوره می گوید: آنچه باعث شد چنین مجموعه ای با این نوع کاربری ساخته شود به دیدگاه بانیان برمی گردد که ریشه در کمیته جوانان قاسم بن دارد. این نگاه جامع منجر به افتتاح حوزه علمیه خواهران و برادران تا مقطع دکتری، مجتمع فرهنگی – ورزشی، مهدکودک، درمانگاه خیریه و یک مرکز مشاوره در این مسجد
حوزه علمیه قاسم بن الحسن
احسان شمسایی درباره حوزه علمیه قاسم بن الحسن علیه السلام می گوید: «حوزه علمیه برادران و خواهران در مسجد قاسم بن الحسن علیه السلام به مدیریت و سرپرستی آیت الله سید محمد باقر علم العلم تأسیس شده است. هادی در حال تحصیل در رشته های مشاوره، روانشناسی اسلامی، علوم قرآنی، تفسیری هستند حوزه علمیه
سخنرانی شهید مفتح در هیئت
به نقل از خادم مسجد جامع قاسم بن الحسن علیه السلام از سخنرانان برجسته کشور در آن زمان به زیارت گروه جوانان قاسم بن الحسن می رفتند. از جمله شهید محمد مفتح که در آن زمان حدود 40 سال داشت و برای سخنرانی می آمد. جمعیت زیادی در منبر ایشان شرکت می کردند و جلسات پرشور تشکیل می شد. جالب اینکه خانواده ها نیز در روز سخنرانی او به جمع مخاطبان نوجوان پیوستند.
مسجد ابوالخیرات
نزدیک به 70 سال داشت که به مسجد قاسم بن الحسن مشرف شد. خادم مسجد قاسم بن الحسن(ع) از آیت الله غیوری به عنوان حامی بزرگ نیازمندان یاد می کند: «مرحوم آقا سید علی با خیرین ارتباط خوبی داشتند، خیرین فعال بودند و در کارهای خیر بسیار شرکت داشتند، درباره میرزایی. در خیابان شیرازی موسسه خیریه ای به نام «باغیات الصالحات» تأسیس کردند که یکی از فعالیت های این مؤسسه بود کمک به دانش آموزان بی بضاعت، به واسطه ی حسنات فراوان جناب سید علی، به عنوان رئیس هیئت امنای مسجد قاسم بن الحسن (ع) مؤسسه ای متشکل از خیرین تشکیل داد. یکی از این نیکوکاران میرمحمدصادق از تجار بزرگ و نیکوکار کشور بوده است سال ها تجارت کرده و یکی از چهره های برجسته در امور خیریه است.
منبع: www.khabaronline.ir