ببینید پاستا چگونه کشنده می شود؟



به نقل از یوبیک آنلاین، دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی با اشاره به خبر مرگ دو کودک بر اثر مسمومیت با مصرف ماکارونی، توضیح می دهد: به دلیل وجود نشاسته و تخم مرغ در ماکارونی با ترکیب آن محیط مناسبی برای رشد میکروب ها می باشد. یک باکتری به نام باسیلوس سرئوس می تواند به طور جدی انسان را مسموم کند. برای جلوگیری از این عارضه نباید بیش از یک ساعت بیرون از یخچال و بیش از یک تا دو روز داخل یخچال نگهداری شود. مصرف باقیمانده ماکارونی برای کودکانی که سیستم ایمنی ضعیف تری دارند می تواند خطرناک تر باشد. اما نکته مهمتر این است که استفاده از سس های آماده پاستا بدون جوشاندن کنسروها می تواند با خطر مسمومیت همراه باشد. البته خطر مسمومیت و مرگ با باکتری موجود در ماکارونی بسیار کم است و نباید باعث نگرانی زیادی در بین افراد شود.



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7222

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *