زمین چیست و چگونه است؟



نقل از کردن پایگاه اندیشه و فرهنگ مبلغان، پاسخ های استاد شیخ حسین انصاریان به سوالات جوانان را می خوانید:

سایت عرفان نوشت: اول باید معنی طی الارض را بدانیم بعد بهتر جواب بدهیم. برای طی الارض معانی متعددی ذکر شده است:

1- نزدیک بودن مکان ها به یکدیگر.

2- تجدد ضرب المثل ها یعنی فرستادن عکس به جایی که بخواهد.

3- اجرا و ایجاد، یعنی وجود عینی خود را در یک جا از بین می برد و در همان حال در جای دیگر ایجاد می کند. خداوند این قدرت را به پیامبران و امامان و برخی از اولیای الهی داده است. دیگران می توانند به اذن یا به دستور یا با اولیای خدا در زمین سیر کنند، البته این گونه افراد موضوع را مخفی نگه می دارند و جز به اذن خدا و برای راهنمایی شخصی یا امور دیگر به کسی نمی گویند.

اگر انسان نفس خود را از آلودگی ها و تعلقات پاک کند و خود را به اصل و حقیقت وجودش برساند، یعنی روح خدا را در خود زنده کند، ممکن است به این مقام برسد. به این مقام، اما شرط کافی برای آن نیست. عرفا معمولاً به سالکان در این راه سفارش می کنند که از محرمات دوری کنند و واجبات را انجام دهند. در مرتبه بعد توصیه می کنند که مستحب را انجام دهند و از منکرات دوری کنند. این کار مستلزم پشتکار جدی و ریاضت دینی است و باید زیر نظر اساتید واقعی عرفان باشد، زیرا مدعیان زیادی در این زمینه وجود دارد.

قرآن کریم از طی الارض برای یکی از نزدیکان و دوستان خاص سلیمان به نام آصف بن برخیا یاد می کند که توانست در یک چشم به هم زدن تخت سلیمان را تقدیم کند. قرآن کریم درباره او می فرماید: «کسی که علم به کتاب داشت این کار را کرد». بسیاری از مفسران گفته اند: این مرد با ایمان به اسم اعظم الهی آگاه بود. البته منظور از آگاهی به اسم اعظم، ایجاد (زینت) آن اسم و وصف است، یعنی انسان باید از نظر آگاهی، اخلاق، تقوا و ایمان به گونه ای تکامل یابد که مظهر آن شود. آن نام این تکامل روحی و معنوی (که پرتو آن اسم اعظم الهی است) قدرت این کار را فراهم می کند.



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7239

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *