واکنش وزارت بهداشت به مسمومیت کودکان با پاستا



به نقل از یوبیک آنلاین، علیرضا رئیسی معاون بهداشتی وزارت بهداشت امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در پاسخ به سوال خبرنگار همشهری مبنی بر مسمومیت منجر به مرگ ناشی از مصرف ماکارونی گفت: خود ماکارونی است. مسمومیت ایجاد نمی کند، اما شرایط نگهداری مواد غذایی می تواند باعث ایجاد میکروب ها شود. .

همشهری در خبری نوشت: وی افزود: باسیلوس سرئوس نوعی باکتری است که در برنج و ماکارونی می تواند رشد کند و برخی از این نوع باکتری ها با ترشح سموم باعث مرگ می شوند. البته نمی توان به طور قطعی گفت که علت مسمومیت این پاستا چه بوده است.

رئیسی گفت: سازمان پزشکی قانونی تیم هایی دارد که در حال بررسی این موضوع هستند. نظارت بر تولید محصولات غذایی توسط سازمان غذا و دارو بر عهده وزارت بهداشت است. معاونت بهداشتی نیز مسئولیت تامین مواد غذایی در رستوران ها را بر عهده دارد و وظیفه وزارت بهداشت ارسال نقل از مربوط به موارد مذکور به مراجع قضایی است.

وی ادامه داد: در صورت نامشخص بودن مسمومیت به پزشکی قانونی ارجاع می شود. در برخی مراسم و مکان ها مانند خوابگاه ها گاهی ممکن است مسمومیت ایجاد شود که در این موارد وزارت بهداشت عوامل مختلفی را بررسی می کند.

233217



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7274

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *