
نقل از کردن پایگاه اندیشه و فرهنگ مبلغان، پاسخ های استاد شیخ حسین انصاریان به سوالات جوانان را می خوانید:
1- تمام نعمت های بهشتی که خداوند برای اهل آن مهیا کرده است اعم از زن و مرد است. خداوند می فرماید: «مَنْ مَنْ أَعْمَلُ الْمُؤْمِنُ أَنْ مُؤْمِنُونَ فَإِنَّهُمْ أَشْرَلُونَ الْجَنْتِ وَ لَا ظَلَّمُونَ» نقیره (نساء/124)؛ و مردان یا زنانی که عمل صالح انجام دهند. اعمالشان در حالي كه ايمان دارند وارد بهشت مي شوند و مانند گودال خرما به آنها ستم نمي شود.
زن و مرد غرایز و خواسته های زیادی در رابطه با نعمت های الهی دارند و این غرایز و امیال در بهشت به صورت کاملاً مشروع تأمین می شود و غریزه جنسی نیز از آن غرایز است که خداوند در ازای رعایت تقوا و داشتن آن می دهد. ایمان و عمل صالح مؤمنان. در عالم دنیا) حوائج آنها را در عالم قیامت تکمیل و تأمین می کند. و اگر می بینید که قرآن صراحتاً این گونه امور غریزی و نفسانی را برای زنان ذکر نکرده است، برای احترام به حیا و عفت و وقار و شرافت زن و کسانی است که گمان می کنند خداوند باید صریحاً زن را نهی کند. از این قبیل مطالب در قرآن کریم. وعده های جنسی و شهوانی واقعاً در مقام تنزل مقام زن و تنزل حیثیت اوست.
این خداوند متعال است که یکی از بزرگترین سوره های قرآن را به نام نساء نازل کرده است، در حالی که ما هرگز سوره ای به نام رجال در قرآن کریم و آیات قرآن نداریم که خطاب به زنان باشد. و در مورد زنان صحبت کنید. بسیار بالاتر از آیاتی است که در مورد مردان گفته است.
2- در روایات آمده است که در روز قیامت اگر شوهر زن مؤمنه اهل بهشت باشد او را به همسری می پذیرد و اگر اهل جهنم باشد مردی را از بین مردان انتخاب می کند. از بهشت شاید بتوان گفت علت یک زن بودن زنان بهشتی اعم از وارد شده و وارد شده به بهشت این است که چند شوهر با فطرت مرد سازگار نیستند، بلکه با فطرت مرد نیز ناسازگار هستند. یک زن
اما گروهی دیگر از مفسران از سوی دیگر مدعی اند که حورالعین می تواند مذکر نیز باشد. با توجه به این نظر، شاید دلیل اینکه صفات حر در قرآن به اناث اشاره دارد نه مذکر، این باشد که گفتگو در آن آیات با گروه مردان مؤمن است. در مورد زنان مؤمن دنیا چنین نبوده است، لذا سبک گفتگو ایجاب می کرد که صفات زنان بهشتی ذکر شود. اما لازم به ذکر است که با مراجعه به آیات، روایات و تفاسیر مربوطه، از آن به گونه ای استفاده می شود که زنانی که به روز قیامت ایمان دارند، با زنان بهشتی (حورالعین) و …. مردان مؤمن بهشتی و زنان با ایمان با شوهران مؤمن خود وارد بهشت می شوند.
1- وارد بهشت شوید و همسرانتان وارد بهشت می شوند. و مراد از ازدواج همان زنان مؤمنی است که در دنیا بودند و بودن با همسران مؤمن و مهربان هم برای مردان و هم برای زنانشان لذت بخش است.
2- «آنها و همسرانشان در سایه (قصرها و درختان بهشتی) بر تخت ها تکیه داده اند» و آیاتی که به همسران صالح وعده ورود به بهشت می دهد. از آن جمله: «پروردگارا، و آنان را در بهشتهای عدن که به آنان وعده دادهای، وارد کن، و آنان را که از پدران و همسران و فرزندانشان صالح بودهاند. العزیز حکیم، پروردگارا! باغهای جاویدان بهشتی که به آنها وعده دادهای، و نیز به پدران و همسران و فرزندانشان، هر کس که پرهیزگار بود، که تو توانا و حکیمی!
«بهشتهای عدن در آنها وارد میشوند و کسانی که از پدران و همسران و فرزندانشان نیکوکارند و فرشتگان از تمام سورهها در آنها وارد میشوند» (همان) باغهای جاویدان بهشت که وارد میشوند; و همچنین پدران و همسران و فرزندان صالح. و فرشتگان از هر دری به آنها وارد می شوند… از این آیات استفاده می شود که مردان و زنانی که در دنیا همسر هستند، اگر هر دو اهل ایمان و اهل بهشت باشند، در آنجا و با هم در بهترین شرایط با هم متحد می شوند و شرایط زندگی آنها انجام می دهند
از روایات استفاده می شود که مقام این زنان بر حوریان بهشتی برتری دارد; به خاطر عبادات و اعمال صالحی که در دنیا انجام داده اند، لذات بهشتی مختص اهل بهشت نیست، بلکه وارد کننده بهشت از نعمت ها و زیبایی ها برخوردار می شود. همانطور که قرآن می فرماید: «دور آنها را با ورقه های طلا و شیشه بپوشان و در آنها شهوت نفس و لذت چشم ها را می یابیم و تو در آنها جاودانه خواهی بود» (در حالی که) ظروف (از). غذا) و جام های طلایی (از شراب خالص) دور آنها می چرخند. و در آن (بهشت) چیزی است که دل بخواهد و چشمها از آن لذت می برند. و شما همیشه در آن خواهید ماند! در این موضوع بین مرد بهشتی و زن بهشتی فرقی نیست، هر لذتی که بخواهند در اختیارشان است.
منبع: www.khabaronline.ir