یک علامت کم نقل از شده از آلزایمر



به نقل از یوبیک آنلاین، گروهی به سرپرستی دکتر مهسا دولتشاهی از دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن توضیح دادند که تجمع این چربی احشایی در میانسالی ممکن است باعث افزایش سطح دو پروتئین مخرب مغز به نام آمیلوئید و تاو شود.

مهر در نقل ازی به نقل از هلث دی نیوز نوشت: علائم واقعی بیماری آلزایمر ممکن است تا سال ها بعد ظاهر نشود. دولتشاهی گفت: مطالعه ما نشان داد که چربی احشایی بالاتر با سطوح بالاتر دو پروتئین پاتولوژیک برجسته بیماری آلزایمر، آمیلوئید و تاو مرتبط است. طبق اطلاعات ما، این مطالعه تنها مطالعه ای است که این یافته ها را در میانسالی نشان می دهد.

گروه دولتشاهی به این موضوع پرداختند که آیا ممکن است در میانسالی عواملی وجود داشته باشد که بر احتمال ابتلای فرد به آلزایمر در مراحل بعدی زندگی تأثیر بگذارد؟

مطالعه آنها بر روی 80 فرد میانسال (میانگین سنی 49 سال) در مورد اثرات بالقوه چاقی و انواع مختلف چربی بدن متمرکز شد.

همه افراد در زمان مطالعه هیچ مشکل شناختی ظاهری نداشتند. بیش از نیمی از آنها چاق بودند.

برای هر شرکت‌کننده، یک سری اسکن PET برای اندازه‌گیری سطح پروتئین‌های آمیلوئید و تاو در مغز انجام شد و MRI شکم برای ارزیابی حجم چربی زیر جلدی (چربی زیر پوست) و چربی احشایی (چربی پنهان در اعماق اطراف) انجام شد. اندام ها).

همچنین آزمایشاتی برای اندازه گیری سطح کلسترول، قند خون و انسولین انجام شد.

یافته کلیدی این بود که سطح آمیلوئید و تاو مرتبط با آلزایمر در مغز افراد ارتباط نزدیکی با میزان تجمع چربی در اطراف اندام های آنها دارد.

تیم تحقیقاتی دریافت که این چربی احشایی مسئول 77 درصد از افزایش سطح آمیلوئید مرتبط با چاقی است. مقدار سایر انواع چربی بر آمیلوئید تأثیری نداشت.

دولتشاهی خاطرنشان کرد که مدت هاست بین چاقی و خطر ابتلا به آلزایمر ارتباط وجود دارد، اما مطالعه جدید ما عمیق تر است.

با این حال، خبرهای خوبی وجود دارد، زیرا افراد میانسال می توانند اقداماتی را برای کاهش سطح چاقی و چربی احشایی خود انجام دهند.

47236



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7278

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *