به نقل از یوبیک آنلاین، از همه مهمتر طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خانگی بسیار ساده است و تنها با چند ماده می توانید یک غذای خوشمزه برای اعضای خانواده تهیه کنید. در این مطلب قصد داریم در مورد طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خانگی صحبت کنیم.
همشهری نوشت: در جدول زیر مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خانگی آورده شده است:
طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ
سینه مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید. یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط با کمی روغن زیتون یا کره گرم کنید.
سینه مرغ را در تابه قرار دهید و به مدت 6 تا 7 دقیقه بپزید. مرغ را از ماهیتابه خارج کرده و نازک برش دهید.
در همان تابه در صورت نیاز کمی روغن یا کره اضافه کنید. پیاز را تفت دهید تا کمی تیره شود، سپس سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا معطر شود (حدود 1 دقیقه).
قارچ های ورقه شده را اضافه کنید، با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید و تفت دهید تا طلایی و نرم شوند (حدود 5-4 دقیقه).
در یک طرف هر تکه نان سس مایونز بمالید. کاهو را داخل باگت بریزید. مرغ خلال شده و قارچ تفت داده شده را روی کاهو قرار دهید.
در صورت تمایل یک تکه پنیر اضافه کنید. برش دوم نان را روی آن قرار دهید.
برای یک ساندویچ گرم، می توانید آن را در تابه برشته کنید. فقط حدود 2 تا 3 دقیقه از هر طرف بپزید تا طلایی و ترد شود.
ساندویچ را نصف کنید و گرم بنوشید.
نکاتی برای تهیه مرغ و قارچ خانگی
سینه یا ران مرغ بدون پوست را انتخاب کنید، زیرا به طور یکنواخت پخته می شوند و به خوبی با قارچ ها ترکیب می شوند. ران ها کمی نرم تر هستند، در حالی که سینه ها بافت سفت تری دارند.
قبل از پختن، مرغ را با نمک، فلفل و سبزی های مورد علاقه خود (مانند آویشن، رزماری یا پودر سیر) مزه دار کنید.
برای طعم بیشتر، مرغ را چند ساعت یا یک شب قبل از پختن در روغن زیتون، سیر و سبزیها قرار دهید.
برای رنگ و مواد مغذی بیشتر، می توانید سبزیجات دیگری مانند گوجه فرنگی، اسفناج یا فلفل دلمه ای را اضافه کنید.
منبع: www.khabaronline.ir