طرز تهیه ژله مخصوص شب یلدا/عکس


به نقل از یوبیک آنلاین، این دسر لایه لایه با ترکیب رنگ های قرمز و سفید نه تنها جلوه زیبایی به سفره یلدای شما می بخشد، بلکه با ترکیب طعم شیرین وانیل و انار ترش، تجربه خوشایندی را برای مهمانان رقم می زند.

مواد لازم

2 فنجان شیر

شکر ⅓ فنجان

عصاره وانیل ½ قاشق چایخوری

نشاسته ذرت ¼ فنجان

یک بسته ژله انار

یک فنجان دانه انار

خامه فرم گرفته برای تزیین (اختیاری) به میزان لازم

ژله شب یلدا با انار

دستورالعمل:

ایلانا نوشت: در مرحله اول باید پودینگ وانیلی را آماده کنید. برای تهیه پودینگ ابتدا یک و نیم پیمانه شیر، شکر و عصاره وانیل را در قابلمه ای روی حرارت متوسط ​​مخلوط کرده و مرتب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

طرز تهیه ژله مخصوص شب یلدا/عکس

سپس مخلوط به دست آمده را به مدت 5 تا 7 دقیقه حرارت دهید تا حباب هایی در لبه های قابلمه ایجاد شود.

در مرحله سوم نشاسته ذرت را با شیر باقیمانده مخلوط کرده و به آرامی به مخلوط پودینگ پخت اضافه کنید.

حدود 1.5 دقیقه به هم زدن مداوم ادامه دهید تا پودینگ غلیظ شود.

مخلوط پودینگ را در ظرف های دسر دلخواه تقسیم کرده و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

در همین حین به درست کردن ژله ادامه دهید. پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کنید و سپس یک لیوان آب سرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

بعد از مدت زمان ذکر شده ظروف حاوی پودینگ را از یخچال خارج کرده و روی هر کدام حدود 2 قاشق چایخوری دانه انار بریزید.

سپس ژله اناری که درست کردید را به آرامی روی دانه های انار بریزید.

مجددا ظرف های دسر را به مدت ۲ ساعت یا تا زمانی که ژله کاملا سفت شود در یخچال قرار دهید.

در نهایت می توانید از خامه فرم گرفته برای تزیین استفاده کنید.



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7256

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *