به نقل از یوبیک آنلاین، این دسر لایه لایه با ترکیب رنگ های قرمز و سفید نه تنها جلوه زیبایی به سفره یلدای شما می بخشد، بلکه با ترکیب طعم شیرین وانیل و انار ترش، تجربه خوشایندی را برای مهمانان رقم می زند.
مواد لازم
2 فنجان شیر
شکر ⅓ فنجان
عصاره وانیل ½ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت ¼ فنجان
یک بسته ژله انار
یک فنجان دانه انار
خامه فرم گرفته برای تزیین (اختیاری) به میزان لازم
ژله شب یلدا با انار
دستورالعمل:
ایلانا نوشت: در مرحله اول باید پودینگ وانیلی را آماده کنید. برای تهیه پودینگ ابتدا یک و نیم پیمانه شیر، شکر و عصاره وانیل را در قابلمه ای روی حرارت متوسط مخلوط کرده و مرتب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
سپس مخلوط به دست آمده را به مدت 5 تا 7 دقیقه حرارت دهید تا حباب هایی در لبه های قابلمه ایجاد شود.
در مرحله سوم نشاسته ذرت را با شیر باقیمانده مخلوط کرده و به آرامی به مخلوط پودینگ پخت اضافه کنید.
حدود 1.5 دقیقه به هم زدن مداوم ادامه دهید تا پودینگ غلیظ شود.
مخلوط پودینگ را در ظرف های دسر دلخواه تقسیم کرده و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
در همین حین به درست کردن ژله ادامه دهید. پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کنید و سپس یک لیوان آب سرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
بعد از مدت زمان ذکر شده ظروف حاوی پودینگ را از یخچال خارج کرده و روی هر کدام حدود 2 قاشق چایخوری دانه انار بریزید.
سپس ژله اناری که درست کردید را به آرامی روی دانه های انار بریزید.
مجددا ظرف های دسر را به مدت ۲ ساعت یا تا زمانی که ژله کاملا سفت شود در یخچال قرار دهید.
در نهایت می توانید از خامه فرم گرفته برای تزیین استفاده کنید.
منبع: www.khabaronline.ir