گردوی خارجی یا ایرانی; کدام گردو چرب تر و خوشمزه تر است؟


گردوی خارجی یا ایرانی; کدام گردو چرب تر و خوشمزه تر است؟

وقتی صحبت از گردوی خارجی می شود، فقط مدل گردویی نیست. گردوی خارجی انواع مختلفی دارد که از آن جمله می توان به گردوی چینی، بلغاری، افغانی، شیلیایی و آمریکایی اشاره کرد. گردوی خارجی در برخی ویژگی ها متفاوت است اما در مجموع مهمترین تفاوت گردوی خارجی با گردوی ایرانی در رنگ، طعم، چربی، ظاهر، پوست چوبی و قیمت آن است.

معمولا گردوی خارجی از نظر ظاهری با گردوی ایرانی تفاوت زیادی دارد اما گردوی چینی شباهت زیادی به آن دارد و تشخیص آن به خصوص در حالت پوست کنده برای افرادی که تجربه ای در این زمینه ندارند مشکل است و راه حل این است که خرید گردو از مراکز معتبر.

قیمت خرید گردو

معمولاً گردوی خارجی به روش غیر سنتی فرآوری می شود و با دستگاه پوست کنده می شود و اصطلاحاً برس می شود و پوستی تمیز و صیقلی و روشن دارد اما با وجود اینکه گردوی ایرانی پوست تمیز و مشتری پسندی ندارد. ، قیمت بسیار بالاتری دارند.

رنگ گردویی

مغز گردو ایرانی معمولاً کرم یا قهوه ای است اما گردوی خارجی رنگ بسیار روشن تری نسبت به انواع ایرانی دارد و به رنگ سفید است و اگر رنگ آن به قهوه ای تیره تبدیل شود نشان از سن آن است.

طعم، طعم و چربی گردو

تفاوت اصلی گردوی ایرانی و خارجی پس از ظاهر شدن در طعم، طعم و چربی گردو است. گردوی ایرانی طعم بی نظیری دارد و به اصطلاح روغنی است در حالی که گردوی خارجی طعم خاص گردو را ندارد. طعم گردوی ایرانی در غذا، دسر و شیرینی بسیار بهتر از گردوی خارجی است. گردوی خارجی غذا را تلخ می کند و رنگ آن را تغییر می دهد اما گردوی ایرانی اگر چند روز در غذا بماند باعث افت کیفیت غذا نمی شود. اگرچه گردوی خارجی قیمت مناسب تری دارد و ظاهر بهتری نسبت به گردوی ایرانی دارد، اما نمی توان منکر چربی و طعم بالای گردوی ایرانی شد.

گردوی خارجی یا ایرانی; کدام گردو چرب تر و خوشمزه تر است؟

آجیل و پوست گردو

گردوی ایرانی اغلب پوست کلفتی دارد و در هر کیلو بین 37 تا 50 درصد مغز دارد، اما گردوی خارجی حدود 46 تا 63 درصد در هر کیلو مغز دارد. به همین دلیل خرید گردوی خارجی نسبت به گردوی ایرانی مقرون به صرفه تر است. گردو خارجی پوست نازک تری دارد و به اصطلاح پوست کاغذی است. اما باید بدانید که این نوع گردوها بیشتر در معرض فساد هستند. در بین گردوهای خارجی، گردوی شیلی چربی کمتری دارد.

نحوه انتخاب گردو

برای اینکه در کیف خرید خود گردوی خالی کمتری داشته باشید، به دنبال گردوی متوسط ​​و کوچک باشید نه بزرگ و چند عدد را با دست وزن کنید. هنگام وزن کردن، هرچه گردو سنگین‌تر باشد، پرتر و مرغوب‌تر است.

بد نیست بدانید که به طور متوسط ​​هر کیلوگرم گردو حدود 90 تا 100 و وزن هر گردو بین 10 تا 12 گرم و یک کیلوگرم گردو با پوست حدود 300 تا 400 گرم مغز و هر یک 100 گرم است. مغز گردو تقریباً 600 کالری دارد.

بهترین مغز گردو

بر اساس طعم، چربی و ظاهر گردو، کیفیت مغز آن مشخص می شود. گردو هر چه روغن‌تر، سفیدتر و تازه‌تر باشد، جزو بهترین‌ها خواهد بود. معمولا در بین گردوهای ایرانی، گردوی تویسرکان، لواسان، دماوند، همدان، آذرشهر و … از جمله گردوهای مرغوب هستند.

47232



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7230

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *