
به نقل از یوبیک آنلاین، زنجبیل سرشار از ویتامین C است، حتی جریان خون را بهبود می بخشد و برای تسکین سردرد عالی است. با مصرف این ماده غذایی می توانید جریان خون را در بدن خود بهبود بخشید.
به نقل از گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ؛ زنجبیل از قدیم الایام به عنوان یکی از ادویه های دارویی بسیار مورد استفاده قرار می گرفته است. خوشبختانه زنجبیل را می توان به روش های مختلف در رژیم غذایی گنجاند و از فواید آن بهره مند شد.
فرآیند هضم را بهبود می بخشد
یکی از محبوب ترین و معروف ترین فواید زنجبیل کمک به بهبود هضم است. این ماده غذایی خاصیت ضد التهابی دارد و به همین دلیل برای مقابله با ناراحتی های گوارشی از جمله تهوع، التهاب معده و تحریکات روده مفید خواهد بود.
سرشار از آنتی اکسیدان
آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که با آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد مبارزه می کنند. رادیکال های آزاد مولکول هایی هستند که در بدن تجمع می یابند و باعث بیماری های جدی مانند سرطان می شوند. این ریشه مغذی منبع غنی آنتی اکسیدان است که می تواند از سلامتی محافظت کرده و از پیری زودرس جلوگیری کند.
درمان سرماخوردگی و آنفولانزا
زنجبیل برای درمان علائم سرماخوردگی و آنفولانزا عالی است. خواص ضد التهابی آن به باز شدن راه های هوایی کمک می کند. چای زنجبیل خلط آور خوبی است و می تواند به بدن در دفع عوامل بیماری زا کمک کند.
جریان خون را بهبود می بخشد
زنجبیل به حذف کلسترول بد خون کمک می کند و از انسداد رگ ها جلوگیری می کند. این خواص زنجبیل را به یک ماده عالی برای سلامت سیستم قلبی عروقی و جریان خون تبدیل کرده است. با این حال، نباید در مصرف آن زیادهروی کنید، زیرا ممکن است در صورت مصرف همزمان با دارو عوارض جانبی داشته باشد. بنابراین بهتر است ابتدا با پزشک مشورت کنید.
تسکین درد مفاصل
خواص ضد التهابی و ضد درد زنجبیل آن را به درمانی موثر برای کاهش درد مفاصل از جمله آرتریت تبدیل کرده است. زنجبیل همچنین به تسکین اسپاسم کمک می کند و برای تسکین علائم قاعدگی و درد عضلانی عالی است.
بهبود سردردهای میگرنی
درد میگرن زمانی احساس می شود که پروستاگلاندین ها باعث انبساط و انقباض در رگ های خونی مغز شوند. این فعالیت غیر طبیعی باعث التهاب، افزایش فشار خون و در نتیجه احساس درد شدید می شود. با این حال، ریشه زنجبیل این عمل پروستاگلاندین ها را مهار می کند. اگر می خواهید حداکثر اثر را داشته باشید، توصیه می شود با شروع اولین علائم سردرد، زنجبیل مصرف کنید.
التهاب را کاهش می دهد
این ریشه خوراکی دارای ترکیباتی است که مانند یک داروی ضد التهابی قوی عمل می کند و می تواند به تسکین انواع دردها و التهاب ها کمک کند. این اثر به قدری خوب است که برخی از کارشناسان توصیه می کنند از زنجبیل به عنوان یک درمان جایگزین برای بهبود بیماری هایی مانند آرتریت استفاده شود. علاوه بر این، این کاهش التهاب مزمن خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.
زنجبیل به مبارزه با دیابت کمک می کند
مصرف روزانه زنجبیل می تواند میزان قند خون را حدود 30 درصد کاهش دهد. همچنین تولید انسولین را در بیماران دیابتی نوع 2 تا 10 درصد افزایش می دهد. البته مصرف زنجبیل باید با نظر پزشک باشد.
خاصیت ضد سرطانی دارد
آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها، ترکیبات فیتوشیمیایی و مواد معدنی موجود در زنجبیل از افزایش استرس جلوگیری کرده و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. به این ترتیب بدن توانایی مبارزه با سلول های سرطانی را خواهد داشت. همچنین مطالعات مختلف نشان می دهد که این ریشه خوراکی به پیشگیری و درمان سرطان پروستات، تخمدان و سینه کمک می کند.
با میکروب ها مبارزه می کند
برخی از ترکیبات شیمیایی موجود در زنجبیل تازه به بدن شما کمک می کند تا میکروب ها را از بین ببرد. آنها به ویژه در متوقف کردن رشد باکتری هایی مانند E.coli موثر هستند و همچنین ممکن است ویروس هایی مانند RSV را دور نگه دارند.
به سلامت دهان و دندان کمک می کند
یکی از خواص زنجبیل تاثیر مثبت آن بر سلامت دهان و دندان است. قدرت ضد باکتریایی زنجبیل می تواند لبخند شما را زیبا کند. مواد فعال موجود در زنجبیل به نام جینجرول از رشد باکتری های دهان جلوگیری می کند. این باکتری ها می توانند باعث بیماری پریودنتال، یک عفونت جدی لثه شوند.
درد عضلانی را تسکین می دهد
زنجبیل درد عضلانی را درمان نمی کند، اما می تواند به مرور زمان تسکین دهد. در برخی از مطالعات، افرادی که پس از ورزش درد عضلانی داشتند و زنجبیل مصرف کردند، روز بعد نسبت به افرادی که زنجبیل مصرف نکردند، درد کمتری را تجربه کردند.
233233
منبع: www.khabaronline.ir