این سرطان در بین مردان جوان کشنده ترین است



به نقل از آنلاین، وجود مقادیر زیادی اسیدهای چرب امگا 6 در بدن که ممکن است از طریق مصرف غذاهای بسیار فرآوری شده وارد بدن شده باشد، می تواند بر خواص ضدالتهابی و ضد توموری یکی دیگر از چربی های ضروری تاثیر بگذارد. اسیدی به نام امگا 3، و آنها را ضعیف می کند

ایسنا در خبری نوشت: دکتر تیموتی یتمن، نویسنده ارشد این مطالعه که روز سه شنبه در مجله «گات» از انتشارات انجمن گوارش بریتانیا منتشر شد، گفت: هر روز جهش هایی در دستگاه گوارش رخ می دهد. و معمولا این جهش ها به سرعت توسط سیستم ایمنی حذف می شوند. بدن توسط مولکول ها یا واسطه های امگا 3 مهار می شود.

اما اگر بدن سال ها در معرض التهاب مزمن ناشی از نوعی امگا 6 باشد که معمولاً در غذاهای فرآوری شده و ناسالم یافت می شود، احتمال تثبیت جهش ها افزایش می یابد و مقابله با آنها برای بدن دشوارتر می شود.

سرطان کولورکتال کشنده ترین نوع سرطان در بین مردان جوان است. برای زنان جوان تر، سرطان کولورکتال سومین سرطان کشنده بعد از سرطان سینه و ریه است.

کارشناسان می گویند که رژیم غذایی آمریکایی معمولاً سرشار از اسیدهای چرب امگا 6 است. این به دلیل مصرف گسترده فست فودها و تولید غذاهای بسیار فرآوری شده است که در حال حاضر حدود 70 درصد از عرضه غذای ایالات متحده را تشکیل می دهد. اسید لینولئیک یک اسید چرب امگا 6 است که در روغن های ذرت، بادام زمینی، سویا و آفتابگردان یافت می شود و رایج ترین نوع امگا 6 در رژیم غذایی آمریکایی است.

بسیاری از افراد در بدن خود عدم تعادل قابل توجهی بین اسیدهای چرب امگا 6 و امگا 3 دارند. بر اساس مطالعه ای که در نوامبر 2015 منتشر شد، سطح اسید لینولئیک در بافت چربی آمریکایی ها در 50 سال گذشته 136 درصد افزایش یافته است.

دکتر بیل هریس، استاد پزشکی داخلی در دانشکده پزشکی سنفورد در دانشگاه داکوتای جنوبی، گفت که آمریکایی ها به دلیل بیزاری از ماهی های چرب که منابع عالی امگا 3 هستند، امگا 3 کافی دریافت نمی کنند.

وی در ادامه افزود: این موضوع به دلیل مصرف بی رویه امگا ۶ نیست، بلکه مشکل کمبود اسیدهای چرب امگا ۳ است.

اسیدهای چرب ضروری چیست؟

به نقل از یورونیوز، هم اسیدهای چرب غیراشباع امگا 3 و امگا 6 برای سلامت انسان ضروری هستند. بدن شما نمی تواند آنها را به تنهایی بسازد و باید آنها را از طریق غذاهایی که می خورید تامین کند.

اسیدهای چرب امگا 3 که به مقدار زیاد در ماهی های چرب و همچنین در دانه های کتان و چیا، گردو و آجیل کاج یافت می شود، برای حفظ سلول های بدن، تامین انرژی، تقویت دفاع ایمنی و کاهش التهاب بدن ضروری هستند. با این حال، باید در نظر داشت که مصرف بیش از حد امگا 3 ممکن است مضر باشد.

اسیدهای چرب امگا 6 نیز برای حفظ سلامت بدن ضروری هستند. این مولکول ها رشد مو و پوست را تحریک می کنند، متابولیسم را تنظیم می کنند، سلامت استخوان ها را تقویت می کنند و در برخی موارد می توانند خواص ضد التهابی داشته باشند.

اما امگا 6 همچنین می تواند به مولکول هایی تبدیل شود که باعث التهاب می شود. هنگامی که بدن در تلاش است تا به سرعت از شر مهاجم یا تومور خلاص شود، این مشکلی نیست، اما اگر التهاب برای مدت طولانی درمان نشود، می تواند خطرناک باشد.

یک فرآیند خطرناک

روند خطرناک سرطان کولورکتال که زمانی مختص افراد مسن بود، اکنون در میان جوانان، به ویژه جوانان 20 ساله، رو به افزایش است و تعداد موارد تشخیص داده شده در افراد زیر 50 سال در ایالات متحده و در سراسر جهان همچنان در حال افزایش است. است

مطالعات نشان می دهد که نسل جوانی که بین سال های 1981 تا 1996 متولد شده اند، دو برابر بیشتر از متولدین سال 1950 در معرض ابتلا به سرطان کولورکتال هستند.

سرطان کولورکتال کشنده ترین نوع سرطان در بین مردان جوان است. برای زنان جوان تر، سرطان کولورکتال سومین سرطان کشنده بعد از سرطان سینه و ریه است.

کارشناسان هنوز به طور کامل از دلایل افزایش خطر سرطان روده بزرگ در جوانان مطمئن نیستند. به گفته دکتر رابین مندلسون، متخصص گوارش، ژنتیک نقش مهمی دارد، اما این بیماری در بیمارانی که سابقه خانوادگی ندارند نیز دیده می شود. وی افزود: افزایش چاقی ممکن است یکی از دلایل این مشکل باشد، اما برخی از بیماران جوان حتی گیاهخوار هستند یا به شدت ورزش می کنند.

با این حال، شواهد رو به رشد نشان می دهد که یک رژیم غذایی ناسالم که شامل غذاهای بسیار فرآوری شده، گوشت قرمز و فرآورده های گوشتی مانند ژامبون، بیکن، سوسیس و هات داگ همراه با کمبود میوه ها و سبزیجات تازه است، می تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش دهد. در سنین پایین موثر باشد

برای التیام بدن، التهاب را از بین ببرید

در مطالعه جدید، کارشناسان از بافت سرطان روده بزرگ 80 بیمار در ایالات متحده استفاده کردند و آن را با بافت طبیعی روده همان بیماران مقایسه کردند. هدف از این تحقیق شناسایی واسطه های ضد التهابی خاصی بود که بدن از اسیدهای چرب امگا 3 تولید می کند، از جمله ایکوزاپنتانوئیک اسید (EPA) و دوکوزاهگزانوئیک اسید (DHA) که در کاهش التهاب نقش دارند.

این واسطه های ضد التهابی شامل رزولین ها، لیپوکسین ها، پروتتین ها و مارسین ها هستند که اثرات ضد التهابی قوی دارند و به بافت های ملتهب کمک می کنند تا زمانی که دیگر به پاسخ التهابی نیازی نیست به حالت طبیعی خود بازگردند.

دکتر تیموتی یتمن، نویسنده ارشد این مطالعه گفت: بهبودی پس از آسیب یا عفونت دو بخش دارد. ابتدا سیستم ایمنی با یک عفونت همراه با التهاب مانند تب مبارزه می کند و سپس آن التهاب را با واسطه های ضد التهابی خاص ایجاد شده توسط مشتقات امگا 3 برطرف می کند.

دکتر گانش هالد، استادیار پزشکی داخلی در دانشگاه فلوریدا جنوبی و یکی از می‌گوید، با این حال، واسطه‌های امگا 3 تنها زمانی وارد عمل می‌شوند که بدن در حال مبارزه با التهاب است و بنابراین می‌توان آن را در همان ابتدا تشخیص داد. نویسندگان این مطالعه التهاب دشوار است.

وی توضیح داد که برای حل این مشکل از یک تکنیک تحلیلی بسیار حساس برای شناسایی مقادیر بسیار کم واسطه های امگا 3 در نمونه های تومور سرطانی و اندازه گیری همزمان سطوح امگا 6 استفاده کرده اند.

هالاد افزود: این اولین مطالعه ای است که به طور جامع رفتار مولکول های امگا 3 و امگا 6 را در تومور سرطانی و بافت طبیعی کنترل شده یک بیمار مورد بررسی قرار می دهد.

وی گفت: متوجه شدیم که بافت شاهد تعادل کاملی از مولکول های امگا 6 و امگا 3 دارد. اما در محیط میکروتومور، یک عدم تعادل شدید پیدا کردیم. چربی‌های امگا 6 حاصل از غذاهای بسیار فرآوری شده، مولکول‌های پیش‌التهابی بیشتری را در داخل تومورهای سرطانی تولید می‌کنند، اما در بافت‌های کنترلی تولید نمی‌شوند.

بر اساس این تحقیقات، بدون مقدار کافی امگا 3 برای کنترل پاسخ التهابی که بدن در پاسخ به سرطان ایجاد می کند، التهاب ادامه می یابد و آسیب بیشتری به DNA سلولی وارد می کند و محیطی را برای رشد بیشتر سرطان فراهم می کند.

افزایش امگا 3 در رژیم غذایی

کارشناسان توصیه می کنند تا جایی که می توانید امگا 3 را از رژیم غذایی خود دریافت کنید. اسیدهای چرب امگا 3 EPA و DHA در ماهی های چرب یافت می شوند.

انجمن قلب آمریکا توصیه می کند که دو وعده از این ماهی را در هفته مصرف کنید که هر وعده حدود 85 گرم یا حدود سه چهارم فنجان ماهی خرد شده باشد. برخی از انواع ماهی‌ها، به‌ویژه گونه‌های بزرگ‌تر مانند ماهی تن، حاوی سطوح بالاتری از جیوه یا سایر آلاینده‌های زیست‌محیطی هستند، بنابراین برای کاهش خطر ابتلا به این بیماری، بهتر است از انواع غذاهای دریایی استفاده کنید.

یکی دیگر از اسیدهای چرب امگا 3 به نام آلفا لینولنیک اسید (ALA) در مغزها و دانه هایی مانند گردو، دانه کتان و دانه چیا یافت می شود. طبق وب سایت دانشکده پزشکی هاروارد، دانه کتان و روغن بذر کتان حاوی بالاترین میزان ALA هستند. می توانید دانه کتان یا دانه چیا را روی ماست بپاشید و مقدار کمی آجیل را به عنوان میان وعده در طول روز مصرف کنید.

یک مکمل روغن ماهی با کیفیت خوب نیز می تواند مفید باشد. طبق وب سایت هاروارد، مصرف مکمل ها ممکن است عوارض جانبی مانند بوی بد دهان و تعریق، سردرد و مشکلات گوارشی مانند سوزش سر دل، حالت تهوع یا اسهال ایجاد کند.

از آنجایی که امگا 3 دارای اثرات رقیق کننده خون است، کارشناسان می گویند همیشه بهتر است قبل از شروع مصرف امگا 3 (یا هر مکمل دیگری) با پزشک خود مشورت کنید. محدودیت های مختلف برای انواع مختلف امگا 3 بسته به سن و شرایط سلامتی متفاوت است.

233217



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7258

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *