
نقل از کردن پایگاه اندیشه و فرهنگ مبلغان، برای تحلیل این شبه قانون باید چهار سطح تحلیل را از هم تفکیک کرد و در تحلیل و بررسی جداگانه آن تلاش کرد.
اول پیش فرض های نویسندگان آن و برداشت آنها از جامعه و قانون، پیش نیازهای یک قانون و انطباق آنها، دلیل چنین قانونی و ارتباط آن با اراده عمومی یا سندروم های تفکر گروهی.
دوم محتوای ظالمانه، غیرقانونی، غیرقانونی و غیرمنطقی آن.
سوم امکان سنجی اجرای چنین شبه قانونی و عدم امکان اجرای آن به دلیل نبود ابزار اجرایی
چهارم. پیامدهای اجتماعی و پیامدهای سنگین آن برای جامعه و دولت و تشدید شکاف بین دولت و مردم، کاهش سرمایه اجتماعی و شعله ور شدن جنگ بین مردم و مردم و مردم و دولت.
دوری نویسندگان و طراحان این طرح از گفت وگو و مناظره و علاقه مندی آنها به مونولوگ در گروه های خاص و نه گفت و گو در عرصه عمومی، برای هر انسان منصفی روشن می کند که دست این گروه از بحث خالی است.
ظاهراً تنها فردی که در تهیه بخشی از این قانون دخالت کرده و با گفتگو موافقت کرده آقای اقبالی بوده است که در اوج شفافیت با ایشان گفت وگویی انجام داده ایم که خلاصه ای از آن – به دلیل محدودیت های اینستاگرام – تقدیم همه عزیزان برای شنیدن می شود. من از بحث و تحلیل کامل استدلال های طرفین دعوت می کنم.
در این مناظره توجه عزیزان را به کلیدواژه های زیر جلب می نمایم: مجازات تصادفی، کشف حجاب 30 درصد، ملاک طبیعی و غیرطبیعی گرایش جنسی افراد، حداکثر تصویب و اجرای حداقل قانون و تعطیلی قضیه حجاب
منبع: www.khabaronline.ir