هفت نشانه برای شناخت انسان با ایمان



نقل از کردن پایگاه اندیشه و فرهنگ مبلغان، حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی، استاد حوزه علمیه قم در سخنانی که در اجتماع شبستان امام خمینی (ره) برگزار شد، اظهار داشت: اسلام و ایمان با یکدیگر تفاوت دارند و اگر کسی به زبان خود شهادتین بگوید، عنوان شهادتین را دارد. مسلمان بودن فقط شهادت کافی است. دارد، اما ایمان اینطور نیست.

ایکنا نوشت: وی با اشاره به اینکه ایمان از اسلام بالاتر است چرا که ایمان علاوه بر ایمان، عمل را می طلبد و آیات قرآن و روایات نیز این موضوع را تایید می کند، افزود: وقتی قرآن برای انسان با ایمان و با ایمان خوانده می شود. مؤمن ایمانش را زیاد می کند و دلش نرم می شود و همیشه بر خدا توکل می کند.

سخنران حرم بانوی کرامت با اشاره به اینکه عده ای به سعادت اعتماد می کنند و در رنج از یاد خدا غفلت می کنند، گفت: برخی می گویند ایمان باید پاک باشد و فرقی نمی کند حجاب داشته باشیم یا. نه، که خلاف واقع است و نوعی انحراف از حق، دین است. هیچ مأموری به شخصی که صرفاً دلش پاک است گواهی نمی دهد، هیچ طلبکاری بدهکار پاک دل را نمی بخشد، و هیچ فروشنده ای کالای مجانی را به شخصی پاک دل نمی دهد.

وی با بیان اینکه حدیث «یا علی سبعه که در آن ضایع نشد اکمال حقیقت ایمان و درهای بهشت ​​گشوده شد» یکی از مهم‌ترین احادیث پیامبر (ص) است که خطیب رسول اکرم خداوند و شنونده آن امیرالمؤمنین علی علیه السلام است، فرمود: اگر هفت حقیقتی که پیامبر صلی الله علیه و آله در این حدیث ذکر کرده در وجود کسی طلوع کند، با با طلوع این هفت حقیقت، حقیقت ایمان او کامل خواهد شد.

سخنران حرم بانوی کرامت در تشریح حدیث پیامبر اعظم (ص) «کسی که در وضو و نماز نیکو باشد و زکات مال خود را بدهد و خشم خود را فرو بندد و زبانش را خم کند و استغفار کند. برای گناه و نصیحت اهل بیت پیامبر(ص) تاکید کرد: کسی که با روحیه وضو بگیرد نماز را به جا می آورد. خوب، زکات مال خود را می دهد، زبانش را کنترل می کند، خشمش را مهار می کند، برای گناهان خود و خانواده اش طلب آمرزش می کند». اگر بیت (ع) خیرخواهی داشته باشد، مؤمن واقعی است.



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7236

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *