
به نقل از یوبیک آنلاین، غذاهایی که به تقویت حافظه کمک می کنند اغلب حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان، چربی های سالم، ویتامین های B، اسیدهای چرب امگا و ویتامین E هستند. در اینجا برخی از مواد غذایی مفید دیگر برای تقویت مغز و حافظه آورده شده است:
1. آجیل
آجیل ها با وجود داشتن سطوح بالایی از اسیدهای چرب امگا 3 و آنتی اکسیدان ها، یکی از بهترین غذاها برای مغز هستند. همچنین آجیل و دانه ها منبع غنی ویتامین E هستند و برای محافظت از مغز در برابر استرس اکسیداتیو مفید هستند. مصرف منظم آجیل می تواند خطر از دست دادن حافظه مرتبط با افزایش سن را کاهش دهد.
2. قهوه
کافئین موجود در قهوه می تواند به تقویت عملکرد کلی مغز کمک کند. تحقیقات نشان می دهد که مصرف قهوه می تواند خطر زوال شناختی و بیماری آلزایمر را کاهش دهد.
3. تخم مرغ
تخم مرغ مملو از ویتامین های B-6، B-12 و اسید فولیک است که می تواند از مغز در برابر کوچک شدن محافظت کند و زوال شناختی را به تاخیر بیندازد. علاوه بر این، زرده تخم مرغ منبع عالی کولین است که برای بهبود عملکرد مغز و حافظه مفید است.
4. نارنجی
ویتامین C موجود در پرتقال یک آنتی اکسیدان قوی است که از سلول های مغز در برابر آسیب های ناشی از افزایش سن محافظت می کند. مصرف پرتقال همچنین به پیشگیری از اختلالات روانی مانند افسردگی، اضطراب و اسکیزوفرنی کمک می کند.
5. شکلات تلخ
با آنتی اکسیدان های قوی و محرک های طبیعی مانند کافئین، شکلات تلخ نه تنها حافظه و تمرکز شما را بهبود می بخشد، بلکه به تقویت خلق و خوی شما نیز کمک می کند. فلاونوئیدهای موجود در شکلات تلخ توانایی یادگیری را بهبود می بخشد و آنتی اکسیدان های موجود در آن از زوال شناختی جلوگیری می کند.
منبع: کلان شهر هند
47232
منبع: www.khabaronline.ir